Onze lieve Croky is weer terug!!

m2hzp594_img-20170403-wa0007

Afgelopen zondag vloog onze lieve en tamme valkparkiet weg door een stomme fout van zijn baasje.

We dachten zeker dat we hem nooit meer terug zouden zien. Na vele tranen bij de kinderen en bij mij heb ik de volgende dag een oproep geplaatst bij Amivedi en nog een andere site. We kregen meteen steun van verschillende mensen (waaronder ook van Tina Bos die in contact staat met Amivedi). De volgende dag werd ik gebeld door lieve mensen uit Budel. Ze hadden Croky gevonden!! Inmiddels is Croky weer thuis en zijn we allemaal weer blij.

Hierbij wil ik Amivedi, Tina en de dierenambulance ontzettend bedanken voor alle hulp en steun. Ook natuurlijk Peter Kissen die hem gevonden had en mij meteen belde met het goede nieuws. Croky betekent veel voor ons. We hadden niet gedacht dat we hem nog terug zouden krijgen.

Heel erg bedankt allemaal!!!