Jansen krijgt alsnog een chip

yua5fr4l_img_7570 (1)

Na drie weken van zoeken flyeren en delen op sociale media kregen we vandaag de dierenambulance aan de deur die door een oplettende mevrouw waren gebeld dat onze Jansen dat schooide om eten en onder de teken zat.

Ze heeft hem gevoerd en van wat teken ontdaan... En gelukkig gebeld waarna het lieve personeel op amivedi is gaan zoeken want helaas was ons vriendje nooit gechipt en zag hij de advertentie van ons. Hij zag de gelijkenissen en water de gok en belde aan en vroeg of we wilden kijken of dat onze Jansen was...

Mijn hart maakte een sprongetje en jaaaa dat is hem!!! Gelijk uit het kooitje en hij werd begroet door onze hondjes en natuurlijk door ons zelf. Hij is vreselijk vermagert maar God dank weer thuis waar we heen goed gaan vetmesten en zodra hij weer gewend is krijgt hij een chip!! Zo belangrijk!

Nooit is het er van gekomen en destijds hoefde het nooit maar nu krijgt hij hem alsnog. We zijn amivedi de oplettende mevrouw en de dierenambulance zo ontzettend dankbaar voor het terug krijgen van onze lieverd.