Mijn poes terug gevonden op een bijzondere manier

zwarte-kat

mijn poes is gelukkig weer thuis en dit gebeurde op een hele bijzondere manier.

Ik had een kat in rozenburg die met me mee liep en heel erg graag kroelde...hij liep hele stukken mee waardoor ik besloot dit beestje mijn huis te geven tot ik wist van wie die was. dezelfde dag kreeg ik een melding van een buurmeisje dat de kat van haar buurman was en heb ik de kat daar netjes heen gebracht. daar aangekomen te zijn stond het hele gezin de kat op te wachten en hadden we een gesprekje...ik legde uit waarom ik hem even mee nam tot ik meer wist en dat ik mijn eigen poes ook al 3/4 weken mis. ik zei dat ze helemaal zwart is, 1 jaar en een mankement aan een oogje omdat ze er blind aan is. toen kreeg ik van hun te horen dat er bijna elke dag wel zo'n poes bij hun in de tuin kwam en die kreeg eten van hun en dat was steeds rond het tijdstip dat ik er toevallig was. ik mocht gaan kijken in de tuin en daar riep ik haar en kreeg ik gelijk antwoord van micky en vond ik dus mijn poes terug dankzij de melding van 1 buurmeisje. het lijkt wel een wonder....ik ben zo blij en heb die mensen ook hartelijk bedankt en natuurlijk dat buurmeisje ook want dankzij haar zinnetje dat de kat die ik bij me had van haar buurman is ...had ik mijn eigen poes ook terug :D Rozenburgse mensen letten heel veel op de beestenboel buiten en dat blijkt maar weer en ik woon hier sinds juni en doe daar dus gezellig aan mee :D

HAPPY END