eigenaar poezen van overleden zus

Hallo, Hierbij zou ik een klacht willen indienen over zwerfdierenasiel Nomadenhof in Friesland. Die hebben ten onrechte de poezen van mijn overleden zus aangenomen. Zonder erbij na te gaan of er nog familie leden waren die deze poezen wilde overnemen. Zoals mij. Het dierensasiel weigert elk overleg of medewerking hierover. Terwijl ik nog steeds de huidige eigenaar ben van deze poezen. En dit asiel zich inzet voor de hereniging van vermiste poezen en hun eigenaren ?! Dus dan lijkt het mij heel logisch dat als achteraf de eigenaar gevonden wordt de poezen worden overhandigd aan de eigenaar. Vooral als de poezen bij voorkeur samen geadopteerd zouden moeten worden ?! En er zijn zoveel poezen om te adopteren. Ik ga op welke manier dan ook de poezen terughalen. Of met behulp van politie, rechtbank en beslaglegging etc. Dus totaal onnodig en overbodig. Dus ik zou willen vragen of medewerking hierbij.