Onze kat 20 dagen zoek

tmfiq8ez_IMG-20170301-WA0002.jpg

Onze poes Simba was sinds 10 maart niet meer thuis gekomen. Ik had haar op Amivedi geregistreerd als vermist. Er volgden 20 dagen van onzekerheid.

Avonden lang ging ik in de nabije buurt een wijk uitspitten. We hebben geflyerd, een bericht op Nextdoor, de BuurtApp en Facebook geplaatst. Meerdere keren per dag keek ik bij Amivedi, bij gevonden katten, door het hele land.

Simba woonde eerder in Leeuwarden, dus ik haalde van alles in mijn hoofd. Ik heb meerdere vrijwilligers van Amivedi, uit andere regio’s, gemaild om zeker te weten dat een gevonden kat Simba niet was. Alle vrijwilligers waren zeer behulpzaam en begripvol. Dat was heel fijn!

29 Maart werd ik gebeld door een vrouw die contact had gezocht met Amivedi om een kat aan te melden als gevonden. De vrijwilliger uit onze regio heeft mijn telefoonnummer door gegeven en het bleek Simba te zijn. Wij waren zo ontzettend blij!!!!!

Dankzij de vrijwilligers van Amivedi komen er heel veel huisdieren weer thuis. Ook bij slecht nieuws is het beter dat je dat weet i.p.v. oneindig in onzekerheid te blijven.

Hartelijk dank voor alle hulp en steun! Jullie verrichten dierbaar werk :-)