Daveli is weer thuis, toppy mensen

1187740-o7q4i1jn_xlwm.jpg (1)

het is niet te geloven wat er vanmorgen om half 8 gebeurde, onze daveli is weer thuis. ik ben zo blij Goed nieuws, ik ben door het dolle heen, de verzorging stond net voor de deur. Ze zegt is die hond van jullie wat hier ligt, ik kijk met me hoofd naar buiten zie ik daveli liggen, ze was aan het kwisbelen toen ze mij zag en ik heb haar geaait. Ze is zo mee naar binnen gegaan met me. Lieve mensen allemaal bedankt voor het delen, reageren en vooral voor de mensen van het zoekteam bedankt wat jullie allemaal gedaan hebben voor daveli dikke pluim voor jullie allen, en ook de organisaties waar daveli op stond als vermist. Van daveli een dikke lik voor jullie en van ons een dikke pluim, toppy mensen en er komt zeer zeker een donatie jullie kant op namens daveli en ons.