Ernie na 7 mndn weer terecht

422zsai7_1178135d.jpg

In augustus 2015 ben ik verhuist van het Venelaankwartier naar de Italiaanse Zeedijk, beide in Hoorn. Samen met mijn katten Bert en Ernie. We leefde met zijn drieën een leuk leven, tot dat op een dag in juni 2016 (red.) Ernie al een paar dagen niet thuis was gekomen. De gedachte die ik eerst had was dat hij in het IJsselmeer was gevallen en dat ik hem nooit meer terug zou zien. Overal had ik hem aangemeld maar er kwamen helaas geen reacties. Tot ik in september een foto kreeg van een oude buurvrouw.

Na vergelijking leek hij erg op Ernie. Vanaf die tijd fietste ik elke dag, zonder resultaat, door mijn oude buurt. Daarna kreeg ik nog een berichtje van een vriend van die dacht dat hij Ernie had gezien in het Julianapark. Dus daar weer zoeken maar helaas.

Tot ik maandag 6 februari 2017 (red.) gebeld werd door Fred van Amivedi Hoorn. Fred vertelde mij dat Ernie waarschijnlijk gevonden was. Ik kon het niet geloven na zo’n lange tijd is hij gewoon terecht. Amivedi heeft mij de gelukkigste vrouw op aarde gemaakt. Ik ben vandaag met hem naar de dierenarts geweest en hij is kerngezond na een avontuur van 7 maanden.

Ik bedank de mensen die hem eten hebben gegeven en Amivedi hebben ingeschakeld. Hij voelt zich alweer helemaal thuis alsof hij nooit is weggeweest.

Dus mensen nooit de hoop opgeven zolang je nooit een berichtje hebt gehad dat je dierbare huisdier is gevonden kan hij zomaar in je leven terug komen. B

edankt voor alles.

Groetjes Esther Koenen en een knuffel van Ernie.