Nat pak voor Lily

1176087LILY

HOME 💖SWEET💖HOME, ons schatje is weer thuis!

Hulp ingeroepen van de brandweer, die konden uiteindelijk niet veel doen, toen is voor de betonnen afwateringsbuis een vangkooi geplaatst door Frieda Jungman, uit Kropswolde, en was het wachten tot ze ging eten in de vangkooi.

Lily zou Lily niet zijn om een andere uitweg te zoeken. Vanuit huis zag mijn zus aan de waterkant een zwart witte kat lopen met zwarte staart. HJ en ik naar buiten, ja hoor het was Lily, mijn dochter en man via de ene kant en ik via andere kant van het water liepen we op Lily af. Maar ook nu had Lily nog geen zin en dook de stekel bosjes in aan waterkant.

Met lange stok geprobeerd haar er uit te krijgen. Wat niet lukte. Toen is mijn man om het bosje heen het water in gestapt en liep voetje voor voetje naar Lily toe. Op laatste nippertje dook Lily het koude water in, en mijn man dook er achteraan. Hebbes! Ik hield het reismandje erbij en zo stopten we Lily er in. Tranen van geluk, een nat pak en een nat katje liepen we naar huis.

Hebben Lily even met vriendje Felix op onze slaapkamer laten bijkomen van de schrik. Haar vachtje met handdoek grotendeels droog gemaakt en bakje eten gegeven. Honger had ze wel gelukkig en even later was ze zich aan het wassen. Zó blij dat ze weer thuis is!