Napoleon is terecht!

i52r94ma_20160402_145948-2124x1195.jpg

Na 4 dagen kwijt te zijn geweest kwam mijn 7-jarige kater Napoleon ineens de tuin in rennen, helemaal verregend, uitgehongerd en hyper. Ik had al meerdere keren de hele buurt uitgekamd, op wisselende tijdstippen en op advies van Amivedi ook 's avonds laat maar geen spoor van deze ondernemende nieuwsgierige buitenkat. Het geeft echt steun dat je weet dat Amivedi je huisdier in de landelijke database als vermist registreert en dat dit bericht plus foto ook op Facebook wordt gezet. Ik heb zelf inmiddels al twee keer een kat als vondeling in de tuin gehad. Een kat heb ik via Amivedi bij de baas terug kunnen bezorgen. Het andere katje had een naamkokertje en bleek in de buurt verdwaald. Amivedi was dus niet nodig. Triest was wel dat dit katje na 2 weken zwerven dusdanig verzwakt bleek omdat hij medicijnen gebruikte en die dus al 2 weken niet had gehad, dat het moest inslapen. Maar de eigenaresse was ondanks dit trieste lot toch heel blij dat aan 2 weken onzekerheid een einde kwam.