Opgesloten bij de buren...

sphspa12_26178638_1846415738715659_2097813400_o.jpg

Na lang zoeken in het hele dorp bleek onze poes opgesloten te zitten in het huis van onze buren die met vakantie zijn. We gaven de moed al bijna op en waren erg verdrietig mede ook omdat het nog een kitten van 5 maanden betreft die ontsnapt was, ze ontsnapte wel eerder maar bleef altijd in de buurt van ons huis.

Deze keer kwam ze niet thuis en we hebben vele uren rondgelopen in het dorp om haar te zoeken. Ze klimt graag overal op en in maar we hadden niet gedacht haar zo dicht bij huis terug te vinden!

Na twee dagen onzekerheid hoorden we ineens zacht mauwen toen we in de tuin stonden, tot onze stomme verbazing zagen we ons poes binnen bij onze buren! We hebben brokjes door de brievenbus gegooid en gewacht tot er iemand kon komen met een reserve sleutel om haar eindelijk te bevrijden!

We waren even bang voor de ravage die ze wellicht had aangericht in huis maar ze had haar behoefte netjes op de krant gedaan die op de mat lag. Voor iedereen van wie zijn dier is vermist, het is mogelijk om haar dicht bij huis terug te vinden!