Welkom thuis lieve Morris

hc1p4y2g_DB10A3AD-5F20-43B2-ACA8-7DAF95FCE564.jpeg

Maandagavond, 30 oktober 2017, doe ik de deur naar buiten open voor een miauwende Morris. “Veel plezier buiten”, roep ik nog met een lach. Niet wetend dat ik hem daarna een hele poos niet meer zou zien.
De volgende ochtend stap ik uit bed en doe ik de achterdeur open, zodat hij naar binnen kan gaan en kan genieten van zijn bakje voer. Maar geen Morris... Het voelt meteen verkeerd.

Diezelfde dag heb ik hem aangemeld bij Amivedi, hem op alle mogelijke websites en Facebookpagina’s als vermist opgegeven én flyers uitgedeeld en opgehangen.
Dagen gingen voorbij zonder een spoor van onze lieve Morris. Totdat op 8 november de telefoon ging en een vrouw vertelde dat ze Morris vermoedelijk had zien lopen. Met gierende banden en een lichaam vol adrenaline richting de plaats die de vrouw heeft genoemd.
Na wat roepen en schudden met zijn favoriete snoepjes kwam hij aangelopen. Fel over been en zichtbaar de weg kwijt, maar, hij was er! Met dank aan deze oplettende vrouw, die ik niet genoeg heb kunnen bedanken, is onze Morris weer heerlijk thuis.

Amivedi, bedankt voor het geweldige werk wat jullie doen! Dat er nog maar héél veel succesverhalen als die van onze Morris mogen volgen.