Alexi is weer thuis!

svfer0e9_Screenshot_20171108-000918.png

Beste Amivedi, Na een vermissing van 1 maand is Alexi weer veilig thuis!
Zij werd 3 weken na haar vermissing door een vriend van mij herkend in een dorp 5km van mijn eigen woonplaats vandaan. Ik ben hem ontzettend dankbaar! In de week die volgde zijn wij bezig geweest om haar te vangen. Dit ging niet makkelijk omdat ze erg bang was voor alles om haar heen. Gelukkig kon ik met hulp van stichting dierenambulance Alphen a/d Rijn een vangkooi plaatsen. We hebben haar looproutes geobserveerd en op zo'n route (toevallig vlakbij een visboer) de vangkooi geplaatst met wat lekkers erin. En dat was een succes!
We konden haar al snel vangen. Toen ik haar eenmaal thuis in m'n armen had viel al haar angst weg en gaf ze alles en iedereen luid spinnend kopjes.

Ik ben ontzettend blij! Ze lijkt tot nu toe niks aan haar avondtuur over te hebben gehouden, behalve een paar extra pondjes in gewicht (ra ra...)