Spooky is terug

c0d2cu2z_20160821_180751 (1).jpg

Spooky is een binnenkat van 2 jaar. Zaterdagavond is hij door de voordeur ontsnapt.
We hebben meteen overal gezocht, maar helaas niets gevonden. Direct heb ik een oproep op de plaatselijke facebooksite gezet. Hierdoor gingen wel heel veel mensen meezoeken, maar zonder resultaat. Iedere ochtend ging ik voor 6 uur zoeken omdat het dan nog heel rustig op straat is, waardoor ik meer kans had dat hij zich wilde laten zien. Ook 's avonds in het donker zoeken met een zaklantaarn, zodat misschien zijn ogen goed te zien waren. Helaas ook zonder resultaat. Maandagavond heb ik posters op de lantaarnpalen geplakt en in 80 omliggende huizen flyers in de brievenbus gedaan.

De flyers en posters kan je heel makkelijk via de site van Amivedi maken en printen. Dinsdagochtend kwam ik beneden en hoorde ik miauwen. Zat hij opeens in mijn achtertuin terwijl de poort dicht was en ik op mijn schutting gaas heb zitten, zodat de beide katten hier niet uit kunnen . Hij was erg blij weer terug te zijn en Sue was ook erg blij hem weer te zien. Hij had niet erg veel honger of dorst.
Ik denk dus dat het huis aan huis flyeren er voor heeft gezorgd dat hij weer thuis (gebracht) is.