Morris na 14 maanden gevonden!

morris

Onze Morris was nog maar kort bij ons, toen hij weg liep (of de weg niet meer terug wist)
Lang gezocht in de landerijen in de omgeving, flyers gehangen en uiteindelijk de hoop opgegeven dat onze zwarte kat met de opvallend gele ogen nog terug zou komen. Wel blijf je overigens altijd opletten en telkens als je een zwarte kat ziet vraag je je toch af waar hij zou zijn...

Vandaag werd ik, na 14 maanden gebeld door de dierenambulance; ze hadden Morris gevonden! En wel bij ons om de hoek in een loods van een bedrijf waar hij met het kouder wordende weer beschutting zocht. Hij was inmiddels gevangen en ik als ik in de gelegenheid was, kon ik hem direct ophalen. Je bent werkelijk vol ongeloof! En dan nog geen 500 mtr van huis! Morris ziet er prima uit. Is goed verzorgd in de buurt en heeft zichzelf goed verzorgd :-) De wonderen zijn de wereld nog niet uit zo blijkt wel weer!


Veel dank aan Amivedi en de dierenambulance Arnhem!