Tony is weer thuis

qsjjygcu_20171103_203521.jpg

Tony en Enzo zijn broer en zus die ongeveer 15 jaar geleden zijn geboren onder de bed van mijn vriend. Op zondag had ik hem nog wel ergens zien lopen. Aan de achterkant kunnen ze altijd naar buiten, want dat zijn binnentuinen. Daar kunnen ze niet uit. Tony houdt erg van eten, dus toen ik maandag eten voor hun neerzette was Enzo er alleen! Tony is er altijd als eerste bij. Dus dat vond ik al raar.

Toen ik hem de volgende dag nog steeds niet had gezien, dacht ik, dit is niet goed! Enzo gedroeg zich ook anders en was heel zielig aan het miauwen. Waarschijnlijk is hij met bezoek mee door de voordeur geglipt, Maar aangezien we nog niet zo lang geleden verhuisd zijn, herkent hij het hier nog niet. Dierenambulance gebeld, maar geen resultaat.

Ik ben gaan googlen wat ik het best kon doen en kwam op de site Amivedi terecht. Hier heb ik Tony aangemeld als vermist. Ook heb ik zoveel mogelijk facebook groepen opgezocht over onze buurt en mijn aanmelding gedeeld. Op social media werd het supersnel door veel mensen verspreid. Zelf zijn we elke dag gaan lopen in de buurt op zoek naar hem, maar door de verspreiding van mijn aanmelding kreeg ik als eerste een bericht dat iemand hem had gezien verderop in de buurt. Dat was al een kleine opluchting.

Je gaat natuurlijk de vreselijkste dingen denken. Vervolgens kreeg is steeds meer reacties van mensen die mijn bericht hadden gezien en hem herkenden. En vrijdagavond kreeg ik het geweldige nieuws dat hij terecht was. Hij zat bij een dame voor de deur. Hij keek haar aan en miauwde, net of hij zei: help me! Deze dame herinnerde zich ook mijn bericht en heeft samen met haar dochter actie ondernomen, hem wat te eten en drinken gegeven en contact opgenomen met Amivedi en gedeeld op Facebook. Door een samenwerking van mensen is onze lieverd na 6 dagen weer veilig thuis!

Wij zijn super gelukkig en erg dankbaar voor iedereen die de moeite heeft genomen om te helpen! En Enzo heeft haar broer weer terug!