Vermiste poes!

witte poes

Zondagmiddag liep Nala naar buiten, wat ze wel vaker doet. Normaal gesproken komt ze dan rond etenstijd weer terug, alleen dit keer niet. Het is weleens gebeurd, dat ze dan pas de volgende morgen weer thuis komt, dus dat dachten wij. Maar helaas, de volgende morgen geen poes bij ons voor de deur.

Na het werk was ze nog steeds niet thuis gekomen. We maakten ons zorgen, omdat het 's nachts al behoorlijk koud was. De volgende dag, nog steeds was ze er niet, wij hebben besloten dat wij haar als vermist zouden opgeven. We hebben een melding gedaan op deze site en ook op de buurtapp. Daar kregen we al snel een melding op, maar dat bleek om een andere witte kat te gaan, deze was ook groter dan onze poes.

Donderdagmiddag een nieuwe melding gedaan op de buurtapp, met een foto erbij en daar kregen we een reactie van een buurtbewoner, dat ze een witte kat in de schuur had gezien. Ik ben er naar toe gegaan en heb haar naam een paar keer geroepen en toen ze me zag, kwam ze naar me toe en kon ik haar weer meenemen naar huis. Aan haar houding kon je zien, dat ze blij was dat ze gevonden was. Nu zit ze lekker warm op de kattenkamer, nadat ze eerst flink gegeten heeft, ze had al sinds zondag niet veel meer gegeten. Ondanks dat, zag ze er nog gezond uit. We zijn heel blij dat ze weer thuis is. Bert en Anja