Dirk na 1,5 maand thuis

pjzl0uq1_20171101_233922.jpg

Anderhalve maand geleden was mijn 15 jaar oude Dirk tijdens mijn vakantie weggelopen. Ik was bang dat ie een plekje opgezocht had om te sterven(de laatste tijd werd ie wat slechtziend en mopperig maar hij genoot zo van t liggen in de tuin in de zon dat ik m wel nog naar buiten liet hij bleef immers in de tuin)... De grote zoektocht begon: heel veel posters en sites en flyers en uren lopen en zoeken. Verder werd ik vandaag gebeld door een mevrouw die hier om de hoek woont. Daar bleek hij zich al ruim 5 weken in en om de tuin te bevinden na eenweekje zag ze dat ie erg mager werd en is ze hem gaan voeren en hij bleef in de buurt .

Inmiddels volledig blind en toch wel mager is hij weer thuis en ligt op de hoek van de bank alsof hij nooit weg is geweest is nadat ie lekker gegeten heeft. Dolblij ben ik dat ie terug is zonder de posters was dat nooit gebeurt..