Louis(ke) is terecht! JOEPIE!!

uxeb6dyd_IMG_3408.jpg

Louis was niet de kat die zomaar ver weg zou gaan. Normaal blijft ie in een straal van 2 meter om me heen drentelen dus zondagavond 12 nov. was de paniek meteen groot toen ik merkte dat ie niet binnen kwam. Ik heb maandag meteen Amivedi ingelicht en dinsdags stond Louis erop als vermist.

De dame van Amivedi Dordrecht heeft me zoveel goede tips gegeven en was zo lief. Een topper! Ik heb stapels posters geprint en opgehangen in het Centrum van Dordrecht. Wat een fijne optie op de site van Amivedi, super handig! Heel veel mensen staken me een hart onder de riem en zijn gaan meezoeken. Hartverwarmend en ze hebben me dagen op de been gehouden met hun lieve woorden en acties. Ook social media goed ingezet zodat iedereen die hier in het Centrum komt of woont een oogje open hield. Gisteravond (do.) kreeg ik een telefoontje van een buurman.

Ik was samen met een goede vriend weer op route, al fluitend en roepend, hopende Louis toch te vinden. Bleek hij in een leegstaand pand te zitten opgesloten op de hoek van mijn straat. Wij onszelf naar binnen gewerkt daar. Na rustig wachten met een bakje eten, kwam hij voorzichtig voor de dag. Wat was hij bang. Het was een heel gevecht om hem in de reismand te krijgen, maar eenmaal in de mand werd Louis meteen rustiger. Thuis even rustig laten wennen en nog even in de reismand laten zitten voor 15 min en toen los gelaten.
Hij was wel wat vermagerd en vrat gelijk een bak brokjes leeg.

Hij was meteen weer als vanouds, mekkerde en mauwde bij iedere stap die hij zette en heeft zich helemaal opgekruld, al spinnend op mijn schoot gewurmd. Ik heb 'm vannacht binnen gehouden maar vanmorgen voorzichtig het luikje weer open gezet. Hij is echt wel geschrokken want hij zit voor de achterdeur netjes op het stoepje en is veel binnen bij mij. Mijn andere katten zijn ook weer in hun normale doen nu hun maatje er weer is...en ik moet bekennen ook weer geland te zijn. Wat is dat toch verschrikkelijk als je je kat moet missen. Ik wens een ieder die zijn maatje nog mist veel sterkte en geef niet op! Dank aan alle lieve mensen die meegedacht en gezocht hebben en natuurlijk Amivedi!

Liefs Melanie (crazycatlady Dordrecht)