Jikke is terug!

hvwo153f_EC5 idem .JPG

Onze hond Jikke, een Friese Stabij, beleefde een onverwacht avontuur j,l, zondag. Toen we haar tegen half 5 uitlieten in het bos achter ons huis in Ommen. Daar ging zij achter een bevriende hond aanrennen en was zij op de weg uitgekomen (een binnenweg met 60 kmpu) Daar vrijwel meteen door een politiewagen opgepikt en meegenomen.

Wij konden haar op onze zoekacties daardoor niet meer vinden. Politie gebeld, daarna Amivedi die het signalement op de website plaatste. Binnen 2 uur kregen we bericht dat ze gevonden was en met iemand in een dorp verderop (Den Ham) was meegegaan, die haar tijdelijk onderdak gaf. Ook de dierenambulance werd ingeschakeld en om 9 uur 's avonds was Jikke weer thuis.

Wat een spanning en angst (is ze aangereden, meegenomen...?) maak je dan even door. Maar wat een fantastische samenwerking van politie, Amivedi en dierenambulance, die we uit de grond van ons hart innig dankbaar zijn. Ik hoop dat zij nog veel mensen gelukkig zullen maken met de terugkeer van hun huisdier.

Groetjes van mijn man, ik en Jikke,