Onze kat Luna

6iy2cj6v_IMG-20171111-WA0000.jpg

Onze lieve kat Luna was van de een op andere dag ineens verdwenen. Waar wij ook zochten nergens te bekennen. Hij is al oud dus wij waren bang dat hij een stil plekje had opgezocht om te sterven. Desondanks bleven wij zoeken. Flyers ophangen, berichten plaatsen en een oproep op social media en Amivedi.

Na bijna 2 weken hadden wij de hoop aardig opgegeven maar op een zaterdagochtend belde er een lieve mevrouw met de mededeling dat zij ons telefoonnummer via Amivedi had gekregen en zij het vermoede had dat Luna bij haar thuis op de bank zat. Zij stuurde een foto en ja hoor het was hem!!! Een flink stuk van ons huis vandaan. Hoe hij daar terecht is gekomen....geen idee! Waarschijnlijk "gewoon" verdwaald.

Wij konden hem meteen gaan ophalen en hebben de mevrouw een mooi bos bloemen gegeven! Bedankt! Allemaal namens Amivedi