Mila is terecht

mila

Twee weken geleden werden wij opeens gebeld dat Mila gevonden was. We kregen een oproep van het asiel Arduin in Roosendaal, zij waren haar gaan ophalen in de Melanendreef 125, hier op nog geen 900 m van waar wij wonen. Onze Mila is in totaal 10 maanden en 1 week vermist geweest. Wij zijn dolgelukkig en geloven nu echt dat miracles bestaan. Ze is sinds gisteren terug bij ons thuis en komt heel de tijd knuffelen met ons. Ook kent ze duidelijk haar roepnaam nog. Ze ziet er erg gezond uit. Ze is erg blij om terug te zijn en wijkt geen seconde van mijn zijde, ik word overladen met knuffels. Ze is intussen ook aan de andere katten gewend.

Jullie mogen haar dossier afsluiten als zijnde gevonden.
Nogmaals bedankt dat jullie altijd nog mee keken en zochten.

Groetjes Marijke,