Bently is weer bij ons!

0a7nf9hu_Bently1 (3).jpg

Bently hebben wij nog niet zolang geleden uit het asiel gehaald en het was liefde op het eerste gezicht voor mijn zoon en mij. Eigenzinnig met een lief karakter wat er langzaam uitkwam. Op dierendag was zijn eerste echte uitstapje en wat als je dan de weg niet meer weet om terug naar huis te keren... In een hofje twee straten verder heeft hij rondgedwaald in de veronderstelling dat hij daar moest zijn.

Wij hebben hem aangemeld bij Amivedi, omdat wij hem zelf niet konden vinden en het vermoeden hadden dat hij al ver weg was en misschien wel op weg terug naar Leiden.

Zo fijn dat wij via een tip erachter kwamen dat hij nog heel dichtbij huis was. In de stromende regen liepen wij ons rondje roepend met rammelend bakje eten en jahoor huilend stond hij ineens achter ons... hij was weer bij ons! Heel veel dank voor de tipgeefster en een dikke duim voor Amivedi, mooie organisatie en een laatste hoop op hereniging welke voor ons is uitgekomen! Voorlopig blijft Bently nog maar even bij ons binnen want dit verdriet willen wij niet nogmaals meemaken.