Op stap voor een dag Spooky?

5z98kgs7_IMG_2719.JPG

Thuiskomen van je werk en je hondjes komen je tegemoet om 1 uur, maar niet mijn vriendje spooky die ik van mijn lieve collega vriendin Henne heb mogen krijgen , Paniek in huize Kroon.

Deze dag heb ik alle meubels overhoop gehaald ,keukenkastjes koelkasten bekeken maar geen Spooky .In mijn hoofd allerlei rare ideeën verdronken verdwaald ,meegenomen of nog erger doodgereden. Ho wacht Gees hij heeft een chip dus kans dat hij gevonden wordt met chip is groter .Zo gezegd zo gedaan , appen met vriendin in Haskerhorne die mijn paniek heeft moeten aanhoren en die min of meer voor rust heeft gezorgd bij mij (sorry carla):-) .

Jeetje wat een goede tips van Amivedi . Deuren open laten, bakje rammelen, zaklamp naar buiten . 00;15 nog niet thuis . Och arme Spooky, in mijn hoofd is t een wirwar van tranen en de onzekerheid .Dan hoor ik om 03:43 een gemekker voor mijn deur Spooky echt waar daar staat hij grote staart mekkerend en springt me zo in de armen.

Amivedi heel erg bedankt voor jullie tips en vooral het snelle handelen ben jullie dankbaar ! maar ook zeer zeker Carla uit Haskerhorne .Lieve mensen je ziet toch hoe belangrijk t is op je beestje te laten chippen je kan dan zoveel sneller handelen .