Bo is terug!

54aprph2_FB_IMG_1509444920186 (002).jpg

Bo en Zipp, broer en zus die met zoveel liefde werden ontvangen. Zipp verdween al snel. Wat missen we hem.... We denken hem weleens te zien maar hij is verwilderd. Bo verdween niet lang daarna. 7 maanden geleden alweer. We hadden er net een kitten bij maar misten onze knuffel-poes enorm.

We bleven zoeken want waar was ze toch gebleven. De moed om haar terug te vinden zonk dieper weg. De succes verhalen van de lang vermiste huisdieren die toch terug keren leek niet voor ons bestemd. Tot gisteravond. Ik hoorde miauwen maar onze poes lag binnen. ik kon mijn ogen niet geloven! Bo stond bij de achterdeur en liep naar binnen of het de normaalste zaak van de wereld was. Ze ziet er goed uit, 1 teek, klein wondje op dr oor. Ik haal mijn 3 kinderen uit bed, niet schrikken maar ga maar kijken in de keuken. Vele tranen zijn er gevloeid, van blijdschap en liefde. vannacht sliep ze als vanouds bij mijn oudste dochter in bed. Pootje op haar arm, ook hier dus een succes verhaal. Wat zijn we dankbaar en opgelucht.

Liefs van ons,