Bowie is teruggevonden

ssk3h7we_Bowie thuis.jpg

Op 2 oktober moesten wij even boodschappen doen. Omdat het mooi weer was lieten wij Bowie in de tuin. Toen wij een kwartiertje later terug kwamen merkten we dat Bowie weg was. We weten bijna zeker dat wij de poort dicht, maar niet op slot, gedaan hadden. Meteen hebben we de fietsen gepakt en zijn we de bekende uitlaatroutes nagereden. Omdat we hem daar niet vonden hebben we het zoekgebied uitgebreid. Toen het begon te schemeren hebben we een bericht op Facebook en diverse websites geplaatst. Dit heeft geholpen bij het terugvinden van Bowie.

Na een vreselijke nacht werden we de volgende dag gebeld door een mevrouw die een hond had gevonden. Het was Bowie. De mevrouw vertelde dat haar man had gezien dat er een hond uit een busje werd gezet. Hij heeft hem mee naar huis genomen maar wist niet wat hij verder moest doen. Toen ze op internet zagen dat Bowie werd vermist hebben ze ons gebeld. Wij willen iedereen bedanken voor alle hulp bij het zoeken.

Via de websites en Facebook was het in no time bekend dat er een hond vermist werd en wat je moest doen indien je hem had gevonden. Vrijwilligers hadden zich aangemeld om te helpen zoeken en flyers te verspreiden. Echt een hartverwarmend gevoel om te weten dat saamhorigheid nog bestaat. Je denkt altijd : Dat overkomt mij niet. Dat dachten wij ook. We hebben ons meteen aangemeld als vrijwilliger. We weten nu hoe het voelt om er niet alleen voor te staan. Een eindje fietsen om een huisdier te zoeken is ook best lekker en veel ogen zien meer. BEDANKT ALLEMAAL