Nomi is terug, maar helaas overleden

zcmoae1k_FF6F867B-1087-45A8-A02F-F1EB05BD1DF5.jpeg

Tijdens onze vakantie is Nomi, ons lieve rode poesje van nog geen 1,5 jaar oud, een nacht op pad geweest en niet meer teruggekomen. Dagen nadat zij was vertrokken (1 oktober) kwamen wij thuis (4 oktober) en zijn direct gaan zoeken. Amivedi ingeschakeld, flyers opgehangen in de wijk, folders in de bus gegooid en dierenambulance ingelicht. Op Facebook me overal aangemeld op sites m.b.t. vermiste/gevonden dieren. Dan blijken er toch meer sites te bestaan dan ik dacht, maar heb me echt overal aangemeld. We wilden Nomi vinden... hoe dan ook😻 Iedere avond en zelfs ‘s nachts op pad met de hoop dat ze uit de struiken zou kruipen en naar ons toe zou lopen.

Maar na 2,5 week nog steeds geen resultaat. Wat een verdrietige weken, onze vakantie viel in het niet ... niet belangrijk ook ... we wilden Nomi terug😽😻 wat fijn dat mensen berichten hebben gedeeld en we werden zo vaak gebeld. Regelmatig dachten mensen Nomi gevonden te hebben, maar helaas was ze het niet. Afgelopen zaterdag 21 oktober kregen we het ‘verlossende’ woord. De dierenambulance kon ons melden dat Nomi gevonden was .... maar helaas was ze aangereden en overleden. Onze lieve Nomi heeft 3 weken gezworven en heeft het niet gehaald om weer terug te komen naar huis. Nomi is uiteindelijk aan de andere kant van Zoetermeer gevonden. Omdat Nomi gechipt was, wist de ambulancedienst/Amivedi precies waar ons kattenmeisje thuis hoorde.

De medewerkers van de dierenambulance en Amivedi waren super lief en voelden met ons mee. Nu, na 5 dagen, hebben we Nomi ‘thuis’, maar het verdriet is groot. De onzekerheid is weg, maar ook de hoop dat we haar levend thuis zouden hebben is ons hierdoor ontnomen. We missen haar, ondanks dat ze weer ‘thuis’ is. Onze dank is wel groot dat ze thuis gebracht is door de dierenambulance en dankzij Amivedi die wist waar haar thuis was. Nu moeten we het nog een plekje gaan geven en dat kost tijd. Maar tijd heelt alle wonden zegt men, dus daar houden we ons maar aan vast😻