Doeske Teruggevonden!

24-10

Onze kat Doeske was een aantal maanden bij ons, nadat hij enkele jaren als 'zwerfkat'op een camping had gelopen waar hij niet erg gewenst was.

Een heerlijke, lieve supersociale kat. Al ingeburgerd bij ons en meerdere malen per dag thuiskomen om wat te eten en te kroelen, en 's nachts ook heerlijk in zijn mand, ons elke morgen begroeten met luid gespin. tevreden met zijn halsband met ons telefoonnummer, al vonden wij het belletje 's avond wat irritant.

Op een avond even het bandje af, en Doeske glipt nog even naar buiten...hij kwam niet meer terug. Amivedi op de hoogte gesteld, posters opgehangen en de asiel gebeld, maar na 2 weken eigenlijk de hoop opgegeven. Tot wij een telefoontje kregen van Ria, medewerkster van Amivedi. De dierenambulance had na een telefoontje over een gevonden grijze kat gekeken of hij een chip had (nog niet) hem een bandje omgedaan met het nummer van Amividi en moesten hem weer laten gaan. Nog even een foto van de kat gemaakt en naar Amivedi gestuurd. Daar waren ze al aan het kijken of er een melding was van een vermiste grijze kat, maar niet gevonden. Naar aanleiding van de binnengekomen foto besloten wij nog eens bij de cyperse katten te kijken en ...een duidelijke match !

Wij kregen een telefoontje, mail met de foto en het contactadres van de vinder. Wat waren wij blij, na ruim 2,5 week zoeken. Doeske heeft dezelfde avond nog een chip gekregen, het halsbandje gaat niet meer af. De medewerkers van Amivedi en de dierenambulance een hele dikke pluim!!! En de vinders die gelukkig Amivedi belden een bedankje. Doeske is duidelijk blij terug te zijn en is weer gewoon thuis, dank zij het goede werk van Amivedi.