Jimmy gevonden - luister goed!

uk0e7idl_3999716D-46CA-476D-8E36-ADDEDBE9D95A.jpeg

Jimmy was zondag op stap gegaan en kwam niet thuis... maandag niet, dinsdag niet, woensdag niet... Iedere avond liep ik een rondje om het blok als het savonds rustig was; roepen, fluiten... geen jimmy.

Woensdagavond was er een vriendin op bezoek en die wilde nog een keertje met mij samen het rondje lopen. Achter mijn huis op aangrenzend parkeerplaats stonden we samen wat te treuzelen... ik riep nog en keer... en toen hoorden we wat!

Jimmy lag op nog geen vijftig meter van thuis in de struiken. Het bleek dat hij aangereden was... bekken gebroken, heup iit de kom, al drie dagen lag hij daar volgens de dierenarts... maden in de schaafwornden...maar hij gaat het redden!

Belangrijke tips: Neem de tijd, loop langzaam, en luister! Ik ben drie dagen langs hem heengelopen zonder hem te horen! Neem een zaklamp of de lamp van je telefoon mee en schijn rond in de bosjes. De ogen lichten op als groene lampjes. Zo hebben we jimmy uiteindelijk kunnen vinden.

Ik wens iedereen die een geliefd huisdier mist hem/haar vindt.