Ocky is weer thuis 🏡

parkiet

Ocky is weer thuis! Ongelofelijk maar waar. 20 km hier vandaan in Krimpen aan de IJssel is zij op het dak van scheepswerf IHC gespot door Casper van Westbroek die Amivedi heeft ingelicht.

Amivedi belde mij en Casper en hebben mij een foto gemaild. Ik kon het eerst eigenlijk niet geloven dat zij het zou kunnen zijn. Zo ver weg van Ridderkerk Oost helemaal over de rivieren naar Krimpen aan de IJssel dat kon haast niet. Maar de foto loog niet. Zij was het!!! Geweldig.

Zij zat daar nog op het dak. Ik ben toen gelijk vertrokken met een vangnet,voer en kooi. Daar aangekomen moest ik mij melden bij de portier die op de hoogte was van mijn komst. Pasje gekregen en mij gemeld.

Casper stond mij toen al op te wachten. Toen snel naar boven en ja daar zat ze. Ze was volop aan het roepen. Om op het dak te komen moest een gordijnrail verwijderd worden om het raam te kunnen openen. Heel de afdeling leefde mee. Toen ben ik op het dak gekropen, en geprobeerd haar met voer te lokken. Daar had ze geen zin in. Toen heb ik haar met 1 haal van mijn schepnet gevangen. Ik had beloofd dat als ik haar zou vangen de hele afdeling gebak 🍰 kreeg. Dat heb ik geregeld 😂 Nu zit ze weer in de volière. Wat een verhaal, ik had niet verwacht haar nog terug te zien. En dan op het dak van de scheepswerf waarvan ik regelmatig foto's van de schepen die ze bouwen plaats. Iedereen bedankt voor het delen en de lieve reacties 💋