Na bijna 4 weken is Saffie weer terug!

gfpgpo1r_saf.jpg

Wij zijn eind november 2016 verhuisd naar onze nieuwe woning. Saffie moest de eerste tijd binnen blijven om te wennen. 12 December mocht ze naar buiten om de buurt te verkennen maar ze kwam niet meer terug. Ze was eerder een dag weggeweest dus we maakten ons in eerste instantie nog geen zorgen. Maar toen ze de dag daarop nog niet terug was gekomen hebben we haar aangemeld bij Amivedi. Via Amivedi konden we ook heel makkelijk een vermissingsposter maken en printen. Saffie werd via facebook gedeeld maar helaas was ze niet voor de kerst terug en ook niet voor Oud & Nieuw. We bleven hoop houden want Saffie is een lieve sociale kat en we dachten dat ze misschien bij iemand anders in huis was. Gisteravond werden we gebeld door Fred Perrier. Er was een katje gevonden dat erg op Saffie leek. Hij stuurde de foto's door en het was inderdaad onze Saf. Ze moest een nachtje ter observatie bij de dierenarts blijven. Vanmorgen hebben we haar opgehaald en nu is ze gelukkig weer thuis in ons warme huis. Wat een geluk dat ze was gevonden en afgelopen koude ijzelnacht niet buiten heeft moeten slapen. Saffie is vermagerd en verzwakt maar naar omstandigheden gaat het goed. We gaan haar lekker verwennen. Dank iedereen bij Amivedi, de medewerkers van de dierenambulance en de dierenarts voor de goede zorgen.