Sinds oudjaar spoorloos

b5z88ydn_image.jpeg

Onze grijze kat is op oudejaarsavond net voor twaalf uur uit huis gegaan en sindsdien spoorloos. Wij hebben hem als verloren gemeld bij Amivedi en een poster aangemaakt en bij winkels opgehangen.

Een speciale Facebookgroep aangemaakt en in de buurt rond gevraagd. Ook al hoorden we van mensen dat katten zelfs na drie weken de weg naar huis terug vinden, hadden we vorige week de hoop opgegeven. Maar gisteren kregen we een telefoontje van Ria van Amivedi dat hij rondliep bij een boerderij, twee kilometer bij ons vandaan!

De mensen zagen hem steeds rondscharrelen via de nachtcamera en hebben toen een doos gemaakt met dekentje er in en steeds brokjes neer gezet, zo lief!! Waarschijnlijk was hij zo getraumatiseerd door het vuurwerk dat hij zijn orientatievermogen helemaal kwijt was!

Dus dankzij Amivedi is hij weer terecht, dank!!