Na bijna 2 weken toch gezond en wel terug

Dieren05

Lieve mensen, ik wil iedereen bedanken die heeft meegezocht naar mijn kat Rico. Na bijna 2 weken is hij gezond en wel terug. Een groot geschenk omdat hij 12 jaar is en hij pas 2 jaar bij mij woont, waardoor zijn voorgeschiedenis niet bekend is en ik alleen maar kan raden waarom zijn kopje wat scheef staat en hij af en toe de trap op strompelt in plaats van loopt, begon ik de moed hem levend terug te zien langzaam op te geven. Ook omdat het de afgelopen weken niet echt lekker warm is geweest buiten. Mijn vreugde, compleet met vreugdetranen is dus enorm nu hij er weer is. Mijn huis voelt niet meer leeg en het is weer fijn om naar huis te gaan wetend dat mijn maatje op mijn wacht. Mocht je dit lezen en zelf ook een huisdier hebben en hij/zij heeft geen chip, laat hem of haar dan zo snel mogelijk chippen want daardoor was na het vinden van Rico snel duidelijk dat hij bij mij hoorde. En als je dan een telefoontje krijgt dat hij levend en in goede gezondheid is is dat het mooiste kado dat je kunt krijgen.