Onze Halsbandparkiet Tjoe Tjoe

18tntuwy_FB_IMG_1484600850371.jpg

Tjoe Tjoe kan praten en is me maatje,ook van mijn vrouw.ik heb hem als baby opgevoed,want hij was kaalgeplukt in het nest. Hij is zeer bijzonder en hij zit meestal graag bij mij. Op maandag avond ging ik met tjoe tjoe op mijn schouder naar buiten, hij schrok en vloog weg. Ik was natuurlijk meteen in paniek,ik heb hem de hele avond gezocht,ik had maar even geslapen en werd om half twee snachts wakkker, ik trok mijn kleren aan en ging naar buiten. Ik zocht hem zo,n 1,5 uur maar kon hem niet vinden. Ik dacht 's morgens ga ik zoeken voor zonsopkomst, ik heb de gehele dag gezocht, heb veel gehuild. Ik dacht echt dat heeft hij niet overleefd, heb als een klein kind hard gehuild,mijn dochter shunifa hesemans gaf me troost en zei we gaan straks weg. We hebben tjoe tjoe bij dave durga gehaald,die belde mij op je moet tjoe tjoe op Amivedi Eindhoven zetten,ik had hem op verschillende site van Facebook gezet. Dus heb ik naar Dave Durga geluisterd en gedaan. Ik was met shunifa mijn dochter onderweg toen er werd gebeld door een man die tjoe tjoe had gevonden via de site Amivedi Eindhoven. Ik belde mijn vrouw die begon te schreeuwen en te huilen,want er stond een man met onze tjoe tjoe aan de deur. Godzijdank,het is een wonder dat ze hem gevonden hebben en overleefd heeft die nacht. Ik bedank alle mensen van Facebook,ook mensen die meeleefde en ik niet kon. Natuurlijk Dave Durga en Amivedi Eindhoven. mijn verhaal van tjoe tjoe.