'verloren zoon' weer thuis

Koning Boris 001

Beste dames en heren van Amivedi, Zwaar vermagerd, gewond aan beide voorpoten en met vlooien is de 'verloren zoon' weer thuis. Ben er superblij mee, Boris heeft het huis van beneden naar boven verkend, zichzelf overal geroken en is dus alweer helemaal vertrouwd, spint en wast zich (was nodig ook ...) en verliest me geen moment uit het oog – dit weekend dus binnen blijven.

Echt heerlijk dat Boris er weer is, vertrouwd zoals al 11 jaar. Heel erg hartelijk bedankt voor jullie goede werk, aandacht en zorgen, in het bijzonder aan Amivedi Bevelanden! Tot Boris zoek was wist ik niet van het bestaan van Amivedi, maar u bent gewoon 'Spoorloos van de dieren' – top, en ik heb dit al breed verteld en zal dat blijven doen. Als dank heb ik zo-even een donatie aan uw stichting overgemaakt.

Nogmaals veel dank en alle succes met uw goede werk!