Gijs de schoorsteenveger

gijs2
Na 4 dagen intensief zoeken, flyeren, deur-aan-deur, schuren controleren etc, belde een buurman van 3 deuren verder aan. "Ik denk dat ik je kat heb gevonden, hij zit bij mij binnen, maar we hebben een kleine uitdaging". Een kleine uitdaging zeker, want Gijs zat in een luchtschacht boven zijn keuken. Voorzichtig mochten wij een klein gedeelte van de keuken open leggen, en we hoorde een miauwtje. Met veel geduld, wat lekker eten, kwam de kleine man te voorschijn. Een ferme graai van mijn vriend, en hebbes!!! Gijs is helemaal oké, op wat hongersnood en aandachtsnood na. Zijn wit is niet meer zo wit als toen hij verdween, maar met wat gepoets van de andere poes in huis, komt dat helemaal goed. Wij zijn zo opgelucht!!! 

Met vriendelijke groet,
Janneke van Gorcum