Popsy via Amivedi weer thuis

popsy

Hoi mensen van Amivedi,

Allereerst ontzettend bedankt dat de “vermist melding” zo snel op de site is geplaatst, ook namens mijn vrouw. 

Ik kan met een opgelucht hart melden dat Popsy weer terecht is. Vandaag omstreeks 19:00 werd ik gebeld door een mevrouw die Popsy in haar tuin zag. Zij had op de Amivedi site de vermist melding gezien die ik een dag eerder had geplaatst. 

Nu was ik net op weg naar een winkel om plakband te kopen om de ”Vermist flyers” op te plakken die ik had gemaakt. Omdat het hier vandaag geen koopavond is, moest ik een klein stukje met de metro om een winkel te bezoeken die wel op vrijdag koopavond heeft. Ik zat al in de metro, die overigens nog niet was vertrokken, toen deze aardige mevrouw mij opbelde en vertelde dat Popsy bij haar in de tuin zat. Ik met een noodgang de metro weer uit en snelde mij naar de plek die de dame had verteld. En ja hoor, Daar lag zij aan de waterkant in een oud eenden nest denk ik dat het was, nog geen 100 meter van waar zij vermist werd

Nu ligt Popsy weer lekker languit in het boekenrek waar zij haar favoriete plekje heeft. 

Dit bewijst maar weer dat de website van Amivedi zeer goed werkt, zeker als er snel gereageerd word… Hulde!!! Nogmaals HEEEEEEL ERG bedankt voor de geweldige inzet van de mensen van Amevidi, en ook de mevrouw die mij belde natuurlijk. Woorden schieten te kort om de dankbaarheid te tonen die wij nu voelen.

Met zeer dankbare groet,

Fam. Klaveringa en Popsy