Bezoek Stichting Amivedi tijdens het Best Friend Event in de RAI Amsterdam

logo-bfe-zonder-achtergrond

Stichting Amivedi staat op het Best Friend Event in hal 5, standnummer 13.

Ontmoet onze vrijwilligers tijdens het Best Friend Event welke u alles kunnen vertellen over Stichting Amivedi en u maakt tevens kans op leuke prijzen als u onze stand bezoekt!

Wat moet u hiervoor doen?

Maak op donderdag 25 februari 2016 een leuke selfie of een foto van uw kind, vader, moeder of vriend/vriendin samen met Spike (hond) of Minoes (poes) op onze stand. Upload deze foto op de Facebookpagina van Amivedi (Organization) met uw naam erbij. De foto wordt dan opgenomen in ons speciale fotoalbum Best Friend Event Fotowedstrijd. De foto  met de meeste likes wint. U kunt stemmen tot donderdag 10 maart  22.00 uur. De uitslag maken wij bekend op donderdag 17 maart 2016.

Bezoekt u op vrijdag 26 februari tot en met zondag 28 februari onze stand, raad dan welke van de vijf genoemde honden- en kattennamen de afgelopen drie jaar het vaakst bij Amivedi zijn geregistreerd en win een leuke prijs. Vul het kaartje in met uw keuze, uw naam , adres en e-mailadres en doe mee met onze prijsvraag. Om de twee uur wordt een winnaar bekend gemaakt. U kunt uw prijs afhalen op onze stand of, indien u al vertrokken bent, sturen we de prijs naar u op.

Omdat Best Friend Event tegelijkertijd met de Huishoudbeurs plaatsvindt, kunt u een bezoek aan beide evenementen makkelijk combineren. U heeft met 1 toegangskaartje toegang tot beide evenementen. U gaat naar huis met een dosis aan inspiratie en volledig op de hoogte van alle nieuwigheden binnen de dierenbranche. Kijk voor meer informatie en voor toegangskaarten op: www.bestfriendevent.nl


Wij geven u graag informatie over Stichting Amivedi en tips over uw huisdier. Tot ziens!