Roosje na 5 mndn terug

roosje

Beste amivedi. Graag wil ik mijn verhaal vertellen omtrent de vermissing van mijn kat. Roosje kwam op woensdag 18 maart ineens niet thuis, roosje was nergens te bekennen. Overal gezocht en een dag later bij Amivedi aangemeld, contact gehad met dierenartsen en het op Facebook gezet.

Wekenlang hebben wij haar gezocht maar nergens te bekennen.

Na 3 maanden begonnen wij de moed op te geven en dachten haar nooit meer terug te vinden.

De afgelopen 2 weken begon onze andere kat ineens vreemd te doen, wilde elke keer naar buiten terwijl ze dit nooit doet, wilde niet meer naar boven, bleef maar zoeken. Op 31-08 werden wij gebeld door een dierenarts in Tilburg, ze hadden Roosje gevonden. Ze bleek al 2 weken bij iemand thuis te zitten, die haar uiteindelijk naar de dierenarts heeft gebracht. Ze maakte het goed, na 5,5 maand is ze eindelijk terug thuis, onze andere kat is ineens weer rustig en alles is weer goed. Roosje moet nog wel erg wennen.

Maaike