Tijger is terug!

ce8pjh1q_image.jpg

Na 4 weken vermissing ontvingen wij de gouden tip van een bewoner die in een woonwijk op ca. 600 meter afstand woonde, die ertoe leidde dat wij en onze kat Tijger herenigd konden worden.
Hoewel Tijger gechipt is, bij Amivedi, op de website van de Dierenbescherming én de plaatselijk Facebook pagina geregistreerd stond, was het een advertentie met foto in de plaatselijke krant die de doorslag heeft gegeven.
Dus mijn tip zou dan ook zijn: plaats ook een advertentie met foto in de plaatselijke krant. Dat blijkt nog steeds effectief.
Tijger was ontzettend blij om ons te zien, en dat was geheel wederzijds. We waren verrast dat onze huistijger er heel goed uit zag na 4 weken vermissing, en nauwelijks afgevallen was. We vermoeden dat buurtbewoners goed voor onze kat gezorgd hebben, en daar zijn we hen dan ook heel erkentelijk voor. Tijger is een echte schootkat die enorm houdt van kopjes geven en geaaid worden, en hij is vast van plan de 'schade' van de afgelopen 4 weken in te halen....