Britse Korthaar Milou

milou 2

Sinds 17 juli kwam onze poes Milou van 8 jaar oud niet meer thuis na een blokje om. Na twee dagen afwachten, roepen en zoeken vonden we het tijd om de hulpdiensten in te schakelen.
Dus Amivedi, flyers, mensen aanspreken, bij iedereen in de straat aanbellen, facebookbericht en bij allerlei dier vermiste sites op facebook Milou met foto's als vermist opgegeven. Ook via haar chip stond ze als vermist. Af en toe een paar tips, maar nooit de gouden. 

Ondertussen elke dag voor en na mijn werk en in de nacht lopen zoeken in de buurt samen met haar broer Mick. Ze zijn al sinds kitten bij ons en hij mistte haar vreselijk. At slecht en miauwde bijna constant. Hij liep hij echt met zijn ziel onder zijn arm... En toen..het ongelofelijke; Amivedi belde afgelopen zondagavond dat er mensen onze poes herkenden van de vele facebookberichten. Ze liep op een parkeerterrein van Het Gouden Huis en was aanhankelijk, mager en hongerig. Terwijl de vinders haar vasthielden in de auto kwamen wij zo snel mogelijk en het was er!!!

Meteen liet ze zich knuffelen en we namen haar snel mee naar huis. Tegen Mick ging ze blazen en grommen, dat zal nog even tijd nodig hebben.. Ze is lang weggeweest en wie weet wat ze heeft meegemaakt op straat.

De volgende ochtend verklaarde haar dierenarts haar als gezond. Ze weegt nog maar 2,7 kilo, haar nagels zijn zeer afgesleten en haar miauwtje is schor. Ook had ze vlooienpoepjes en hier en daar een teek maar haar vacht glansde, haar ogen stonden helder, ze was alert en had geen wonden of breuken. Ze slaapt nu veel en sterkt aan, met alle liefde die we haar gelukkig weer kunnen geven, mede dank zij Amivedi!! Aan alle lezers die hun dier kwijt zijn; geef de hoop nooit op!!! Onze Milou is 59 dagen weggeweest...