Egor heeft de weg naar huis zelf gevonden!

u2myg9r1_image.jpg

Onze Heidewachtel Egor is gisteren bij het uitlaten door de hondenuitlaatdienst losgebroken. Ze liepen langs het Kanaalpad bij Eefde/Almen.
We hebben hem als vermist gemeld bij Amivedi en de politie. Er was bij Amivedi een melding binnengekomen dat hij 's middags aan de andere kant van het kanaal, bij Almen, was gezien. Kon hij daar gekomen zijn, via de sluis, de brug bij Almen of overgezwommen?
Tot 's avonds ver in het donker hebben we samen met de uitlaatdienst lopen roepen en zoeken... Vannacht hebben we nauwelijks geslapen en vroeg weer op om flyers te maken en vrij te vragen van het werk om verder te zoeken.
En toen kwam opeens de buurvrouw aan de deur: Egor zat voor het huis...! Op wonderbaarlijke wijze heeft hij de 10-15 km naar ons huis weten te vinden, een route waar wij nooit met hem komen! Hij loopt mank en ligt nu bijna bewusteloos te slapen. Komt vast goed, hij is er gelukkig weer!