Poekie was 1 maand weg

poekie

Eind Juli kwam 1 van onze katten: Poekie niet thuis. De eerste 2 dagen maakte ik me geen zorgen. Ze is al eerder een paar dagen niet thuis gekomen na onweer of sneeuw. Deze keer was het mooi weer, maar Poekie is snel bang. Na die eerste dagen was ik toch wel ongerust, vooral omdat de buurvrouw mid augustus voor de katten zou zorgen. Ook toen we weg gingen was Poekie nog spoorloos. Met de gedachten dat ze nu echt weg was gingen we op vakantie, Een paar weken later kwamen we thuis, en zoals altijd ging ik ze allemaal roepen, maar geen antwoord van poekie. Een dag later was ik in de tuin, en hoorde ik een zachte miauw. Ik herkende het meteen, het was Poekie! Na een hele maand. Was ze plots weer terug! Tot heden weten we niet waarom ze zo lang weg was, maar zijn heel erg blij haar weer bij ons te hebben