Beertje terug dankzij flyers

m4vctfw4_beertje.jpg

Dankzij familie hebben wij Beertje op jullie site aangemeld als vermist. Van de gegevens die wij hebben ingevoerd op jullie site konden er ook mooie en duidelijke flyers gemaakt worden. Op andere site's waren de kleuren niet mooi. De flyers van Amivedi zijn duidelijk wit met een rode (alarmerings) rand. Heel handig de A4 formaat voor op de lantaarnpalen hier in de buurt en de per vier flyers op 1 pagina zijn handig om af te drukken voor de brievenbussen in de buurt.

Na 2 weken was Beertje nog niet terug.Wij hebben toen weer nieuwe flyers gemaakt via de site van Amivedi en deze in de wijk rond gebracht. Waarrempel een dag later gaat de telefoon met de mededeling van een vrouw: WE HEBBEN GOED NIEUWS!!

We denken Beertje gevonden te hebben. Wij er meteen heen, en ja hoor het was Beertje!! De vinders zeiden erbij dat ze de flyer van gisterenavond erbij hadden gepakt en meteen gebeld hadden. Wij zijn zo blij dat we toch nog een keer een rondje zijn gaan flyeren ondanks dat de moed er na ruim twee weken wel in begon te zakken.

Bedankt Amivedi voor de hulp die jullie geboden hebben voor het weer terug vinden van Beertje.

Met vriendelijke groeten, De dolblije baasjes van Beertje en een pootje van Beertje zelf.