Angstige Loekie

0m0w0sox_126.JPG

Loekie is drie jaar geleden bij mij gekomen toen ze zwanger in mijn buurt gedumpt werd. Niemand wilde haar, dus zwierf ze met haar kitten Toby over straat. Ik kon het niet aanzien, omdat er door het verkeer hard gereden word en Toby daarvan het slachtoffer zou worden. Dus heb ik ze beiden in huis genomen. Het bleken zindelijke dieren te zijn en ik heb veel plezier van ze. Ik woon afgelegen in Oost- Groningen en in mijn grote tuin hebben ze het erg naar hun zin. Ik was een weekje in Lelystad, waar ik vroeger gewoond heb en altijd ging het goed, mijn drie katten vonden het daar ook prima. Deze keer ging het mis. Loekie was ineens verdwenen. Elke dag heb ik gezocht. Ook 's nachts. 16 dagen later hoorde ik dat ze weer terug was. Ik was inmiddels weer in Groningen. Over enkele dagen ga ik haar weer ophalen, dan zijn we weer compleet.