Lieve Shadow terug!

8ek6zb31_Shadow thuis.jpg

Na 2 1/2 week is onze lieve Shadow terug gekomen. Mijn man was in de voortuin aan het werk en daar kwam mevrouwtje in een rap tempo aangerend. Mijn man riep heel hard naar mij DAAR IS SHADOW... dus ik vloog door de poort mee dat Shadow op de Schutting sprong o o o en wat waren wij blij elkaar te zien... Ze is heel erg mager, maar ziet er verder wel gezond uit..Zelfs de haartjes op haar achterpootjes zijn terug gegroeid. Zelf denken wij dat ze ergens opgesloten heeft gezeten bij mensen die op vakantie waren... Maar ja dat blijft een raadsel zoooo jammer dat ze het ons niet even kan vertellen.. maar o o o wat zijn wij blij dat ons meisje weer thuis is!!! bedankt dat ze op deze site vermeld mocht staan en iedereen bedankt die haar mee heeft gezocht en onze berichten heeft gedeeld etc.!!