Willem

hgh4y98i_Wil.JPG

Hij ontsnapte bij de voordeur, het ging heel snel. Twee keer eerder was hij 2 nachten weg geweest dus ik was niet meteen in paniek. Maar de dagen verstreken en we vernamen geen enkel teken van Willem. Amivedi ingeschakeld, gebruik gemaakt van de flyers en nachtenlang zoeken. Toch even kijken bij het asiel. Bezoek aan de lokale dierenwinkel om flyers te brengen. Hartverwarmend om te zien hoeveel mensen er meeleven. Ik maakte een verzendlijst in de whatsapp voor alle mensen die ik kende die op een manier een link hadden met mijn wijk. Onbekende stuurden me later foto's (zij hadden mijn bericht doorgestuurd gekregen) of dit Willem was. Fijn ook om te merken dat er mensen zijn die jouw flyer, met jouw kat, voor hun raam ophangen. Dagenlang stond de voordeur open en leek het er soms op dat ik een algemeen opvangtehuis was geworden voor de overige buurtkatten;-) Gisteren om 21.30u gingen we weer een ronde maken. In de schemer zie je veel meer katten op straat. En ineens zat ie daar...mijn kleine vriend..miauw.... We waren door de dolle en nadat we hem eerst even lieten eten konden we hem vangen en mee naar binnen nemen. Hij had een flinke teek te pakken boven zijn oog en aan zijn neus te zien heeft hij deelgenomen aan een ware catfight! 9 dagen is hij op pad geweest.. Blijf hopen als je kat weg is. Laat veel van je horen en gebruik de flyers. Kijk wie je hulptroepen kunnen worden (door whatsapps te sturen, flyeren bij mensen met huisdieren/zij zijn betrokken) en geloof in die kleine rakkers. Ze zijn trouwer dan je denkt!