Suus ingesloten

gpa8hnju_FullSizeRender.jpg

Op 23 juli 's avonds laat zag ik Suusje en Sam, mijn 2 katten, nog. s' Nachts zijn ze vaak de hort op, dus toen ik ze 's ochtends allebei niet zag dacht ik geen probleem.

Ik had een etentje dus was pas laat thuis en Sam zat me gezellig op te wachten maar Suusje niet. Ik woon op 2 hoog en op 3 hoog kunnen ze via het dakterras naar buiten en over de daken lopen.

Ze is wel eens naar beneden gevallen maar als ik haar dan riep dan reageerde ze en kon ik haar weer vinden, nu na 2 dagen geen reactie. Na een week nog steeds niets, ik had ondertussen een paar posters opgehangen en in de buurt geflyerd, en gisteren (1/8) het hele blok geflyerd en nog veel meer posters opgehangen. Nu natuurlijk afwachten.

Vanochtend werd ik gebeld door een overbuurvrouw in het zelfde blok maar aan de hele andere kant. Die waren aan het verbouwen en kwamen net terug van een weekje vakantie. Voor de bouwvakkers de vloer dichtmaakten had ze een kat gezien, en nog een paar keer gecheckt of die kat wel weg was gegaan. Toen ze het briefje zag begon ze daar aan te twijfelen, heeft een plank uit de vloer gehaald, wat brokjes gelegd en gaan luisteren, en inderdaad ze hoorde wat, en de brokjes waren vanochtend weg, Toen ik erbij kwam en riep begon Suusje meteen te miauwen en kwam ze even later naar me toe, gat iets groter gemaakt en daar was ze weer! Een beetje mager en wiebelig, maar gezond en wel! Wat een geweldige mensen zijn er toch!