puk

d6bme847_image.jpg

Onze kleine puk was op zaterdag avond ontsnapt van haar logeer adres bij mijn ouders. Wij waren op dat moment op vakantie in Noorwegen. Vanuit Noorwegen konden wij pas op zijn vroegst op dinsdag einde middag weer thuis zijn. Inmiddels waren mijn ouders, schoonouders en vele anderen, aan het zoeken naar ons kleine slimme poesje. Zonder resultaat. Onze enige hoop was nog dat ze op ons zou reageren. Wij zijn bij aankomst gelijk gaan zoeken. Mijn man raakte aan de praat met een mevrouw uit de buurt, die 's ochtends een klein grijs poesje had gezien, in een glimp. Ze was geschrokken en gilde waardoor het poesje ook schrok en wegrende. Wij zijn samen met voer en voetbankje richting het huis van die mevrouw gelopen. We hebben continue geroepen. Opeens hoorde ik onze puk miauwen. Na nog een keer roepen kwam ze onder een schuurtje tussen twee huizen vandaan gelijk naar ons toe gerent. Dit was nog geen 100 meter bij de plek vandaan waar ze weggelopen is. Ze maakt het goed. Wij zijn heel blij dat ze er weer is.