Rossi na 11 dagen terug

t1x3srqq_IMG-20140928-WA0001.jpg

Rossi is een aanhankelijke kater en komt graag thuis. Na de verhuizing hebben wij m 2 weken binnen gehad om te voorkomen dat hij terug zou gaan naar de oude woning. 30 juli mocht hij dan naar buiten, hij kwam niet meer terug. Alles uit de kast gehaald om m terug te vinden... niets leek te helpen. Totdat een kennis mijn kater op facebook plaatste (dat heb ik zelf niet). Hij kreeg via via een foto van een kater die nog geen 500 meter van mijn nieuwe huis af liep. Ik kreeg de foto en zag het direct, mijn Rossi!! Het was 23.50 op 10 augustus dat wij met de auto op een fietspad belandde want daar zou hij zijn, aardedonker uiteraard maar in het donker met een zaklamp of je autolichten kan je het beste zoeken net die glimmende oogjes overal. Het was muisstil, liepen het fietspad op en ineens....achter ons....miauuwww! Onze Rossi kwam eraan gerent, wat een opluchting! We hebben m snel in de auto gezet en terug naar huis gebracht. Nu konden we eindelijk weer lekker slapen, dachten we....Rossi vond het nodig om de hele nacht roepgeluidjes te maken naar ons en af en toe langa te komen op de slaapkamer om een kopje te geven hahahhahha!