Dixie

ctuf7ivu_20150130_143414.jpg

Onze dixie was vermist sinds vrijdag 8 augustus 2015. Vandaag hebben we posters gemaakt en opgehangen, tijdens het ophangen hebben we een buurman aangesproken en gevraagd of hij dixie misschien had gezien. Hij vertelde dat hij in zijn tuin gemiauw hoorde. Wij mochten vervolgens in zijn tuin roepen en hoorden toen een kat heel erg op onze stemmen reageren. Wij waren er van overtuigd dat dit dixie was. Maar waar was ze dan??? Ze bleek een aantal huizen verder van het garagedak af gesprongen te zijn en in een garage zijn gaan liggen, de bewoners van dit huis wisten dit niet en deden dus de garage dicht. Onze dixie heeft dus 4 dagen in een donkere garage vastgezeten zonder eten en drinken. Wij hebben de bewoners aangesproken en we mochten in hun tuin kijken of het dixie wel was. Dit bleek gelukkig zo te zijn. Dixie was echter bang en vluchtte het dak opnieuw op en verscheen later in onze tuin. Ze is er goed vanaf gekomen ondanks het feit dat ze een beetje magerder is. Wij zijn heel blij dat ze weer thuis is. Bedankt voor de moeite die het team van Amivedi had gedaan in een poging om dixie ook te vinden. Groetjes eigenaren van Dixie en kopjes van Dixie zelf..........Haar vriendinnetje en huisgenoot Mira was ook blij dat ze weer terug was!!!